Amikor már csak a rosszfiúk segíthetnek – interjú Pilhál Zsolttal
www.privatbankar.hu

Mit csináljon a bank egy felszámolt cég székházával? Jobban jár, ha még időben megegyezik az adóssal, mondja a rosszfiú szerepét időnként magára vállaló Pilhál Zsolt, aki "válság szülte" cégével bajba jutott vállalkozásokat épít újra. Csodaszer nincs, csak éjszakába nyúló tárgyalások - interjú a Reconcept ügyvezető partnerével, aki több mint 14 éve foglalkozik a hazai kis- és középvállalatokkal.

Interjú Pilhál Zsolttal, a Reconcept Kft. ügyvezetőjével
www.haszon.hu

13+1 kérdés Pilhál Zsolttól, a Reconcept Kft. alapítójától.

Sikeresen reorganizált egy B-kategóriás budapesti irodaházat az Indotek Csoport és a tulajdonába tartozó Reconcept Kft.
portfolio.hu

A Dohány utcában található Focus Point irodaházat közel egy éve vásárolta meg a cégcsoport. A cég közlése szerint első lépésként a Reconcept egy pénzügyi reorganizációs tervet dolgozott ki, amely elnyerte a finanszírozó bank tetszését. Ezzel párhuzamosan az épület kihasználtsága jelentősen javult, az egy évvel ezelőtti 55%-ról 81%-ra emelkedett.

Property Valuation 2012
Portfolio.hu

Pilhál Zsolt (Reconcept Investment), Viktor Levkanic (Slavia Capital), Nyeste Zsolt (Erste Bank), Kádár Péter (Unicredit Bank), Hegedűs Orsolya MRICS (Cushman & Wakefield) és Kákosy Zsolt (Sam-Lak Kft.)

Befektetői tőke érkezhet a dél-alföldi kezdő vállalkozásokhoz
OrientPress

Egyedi, Magyarországon eddig sehol sem alkalmazott vállalkozásfejlesztési programot indít az Indotek Grouphoz tartozó Reconcept Kft., a kapuit az év utolsó negyedében, Újszegeden megnyitó inkubátorházban. A cég a megszokott inkubációs szolgáltatásokon túllépve, befektetői tőkét biztosít frissen alapított, tőkehiányos, üzleti koncepciójukban a fejlődés lehetőségét felmutatni képes vállalkozások számára.

Országos ingatlan adatbázis...( ingatlan hírek )
profHOUSE.hu

Infúzióra kerülnek a bedőlt ipari, iroda és kereskedelmi ingatlanok
Reconcept Turn-Around Property I. néven elindította első, zártkörű, nyíltvégű ingatlanalapját a tavaly bejegyzett Indotek-Invesments Befektetési Alapkezelő Zrt.

Szállodákat reorganizált a Reconcept
Portfolio.hu

Közel másfél éves reorganizációs folyamat végén konszolidált pénzügyi helyzetbe került a Global Thermal Kft. A közel 60 ezer négyzetméternyi területen öt nagyméretű, alacsony kategóriás szállodát és munkásszállót tulajdonló társaság 2010. júniusában folyamodott csődvédelemhez. A közel egy évig tartó tárgyalások eredményeképpen 2011. júniusában csődegyezség született a társaság és a hitelezői közt. A megállapodás alapján fennálló kötelezettségeit a társaság az elmúlt hónapban teljesítette, ezzel lezárva a sikeres reorganizáció első ütemét.

Gazdát cserélt a Focus Point
Világgazdaság Online

Az Indotek Group többségi tulajdonába levő Logmey Kft. megvásárolta a fővárosi Dohány utcában található, A kategóriás Focus Point irodaházat.

Irodaházat vásárolt az Indotek Group a belvárosban
Portfolio.hu

Az Indotek Group többségi tulajdonába levő Logmey Kft. megvásárolta a Dohány utcában található "A" kategóriás Focus Point irodaházat - jelentette be Szabó Miklós, az üzleti tranzakció lebonyolításában közreműködő Reconcept Kft. munkatársa.

Így csinálj pénzt a bedőlt ingatlanokból!
PortfolioFinancial.hu

Egyre több az olyan cég, amely az utóbbi egy-két év eseményeinek hatására képtelen megfelelően fenntartani és üzemeltetni a tulajdonát. Õket célozza meg a Reconcept, amely tanácsadással és vásárlással is meg kíván jelenni az úgy nevezett "distressed asset" piacon. Pilhál Zsolttal, a cég ügyvezető partnerével beszélgettünk az új vállalkozás alapkoncepciójáról, a jelenlegi tevékenységükről és jövőbeni terveikről, és elsősorban a bukott eszközökben, fejlesztésekben rejlő üzleti lehetőségekről.

Új ingatlanalap a piacon
Portfolio.hu

Reconcept Turn-Around Property I. néven elindította első, zártkörű, nyíltvégű ingatlanalapját a tavaly bejegyzett Indotek-Investments Befektetési Alapkezelő Zrt.

Reconcept: megalakult az első hazai "üzleti mentőszolgálat"
Infovilág

Magyarországon kíván meghonosítani egy Nyugat-Európában már régóta működő üzleti reorganizációs modellt a januárban alakult Reconcept Befektetési Tanácsadó Kft. A bajba jutott, de megmenthető és nyereségessé tehető vállalkozásokon tőkebefektetéssel, a finanszírozási szerkezet átszervezésével, az üzleti folyamatok átalakításával, valamint menedzsment-szolgáltatásokkal segítenek.