Szabó Miklós

Szabó Miklós 2010 óta a Reconcept Kft. befektetési és strukturált finanszírozási menedzsere, 2013 óta üzlettárs, 2015 óta ügyvezető partner. Miklós 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik cég- és hitelátvilágítások, üzleti modellezés, tranzakció menedzsment és  válságba jutott, működési nehézségekkel küzdő, de megmenthető vállalkozások összetett pénzügyi problémáinak kezelésében. 

A Reconcept alapítását megelőzően 2005 és 2010 között a Raiffeisen Bank Projektfinanszírozás és Szindikálások, illetve a Vállalati és Projektfinanszírozási Főosztályán dolgozott. A Budapesti Corvinus Egyetem „Befektetéselemző és kockázatkezelő” főszakirányán szerzett diplomával rendelkezik.

Soltész Gergő

Soltész Gergő az OTP Bank vállalati hitelmonitoring területén problémás vállalati ügyletek átstrukturálásával, valamint az OTP bankakvizíciói során a banki hitel portfóliók átvilágításával foglalkozott. Az itt eltöltött 1,5 év után a Raiffeisen Bank kockázatkezelési területén dolgozott, ahonnan 2006-ban távozott az FHB Bankhoz. 2008-tól az FHB vállalati üzletágának vezetője, 2011-től a bank vezérigazgató helyettese, 2013.02.01-től 2015.01.31-ig a bank vezérigazgatója volt. Jelenleg az FHB Jelzálognak Nyrt. igazgatóságának tagja, emellett elnöki tanácsadóként aktívan részt vesz a vállalati üzletág működtetésében.

Jellinek Dániel

Jellinek Dániel alapító tulajdonosa a magyar „B” és „C” kategóriában piacvezető ingatlan befektető Indotek-csoportnak. Karrierje kezdetén tanácsadóként részt vett több állami vállalat privatizálásában, illetve bankoknak és vállalatoknak válság management tanácsadást végzett. Az 1997 óta aktív Indotek-csoport ingatlan portfóliójának nettó eszközértéke ma meghaladja a 100 millió eurót, 130 fős stábjában saját karbantartó és ingatlanüzemeltető csapattal rendelkezik, és tagjai közt tudhat MNB engedéllyel rendelkező (a Reconcept Turn-around Ingatlan Alap I. alapkezelését is ellátó) alapkezelőt, valamint hitelezési jogosultsággal rendelkező pénzügyi vállalkozást.

Hornok Krisztián

Hornok Krisztián, az Indotek tranzakciós igazgatója, 2013 augusztusa óta működik együtt a Reconcepttel. 1997-től a DTZ nemzetközi ingatlantanácsadó cégnél töltött több mint 12 évet, melynek utolsó harmadában a magyarországi iroda ügyvezető igazgatója volt; olyan tevékenységekért felelt, mint tranzakciós szolgáltatások, vagyonkezelés és üzemeltetés, projektmenedzsment, értékbecslés és tanácsadás. Ezt követően az ingatlan-üzemeltetéssel  (PM/FM) foglalkozó Property Partners vezetőségében dolgozott. Pénzügyi és ingatlanszakértői egyetemi diplomával rendelkezik, a RICS tagja, 2006 és 2013 között magyarországi elnökségi tag volt.